Vastgoedmanagement

Wilt u uw bedrijfspand verhuren dan vereist dit deskundige begeleiding tijdens het gehele proces. We zorgen ervoor dat u als particuliere belegger/ondernemer nergens omkijken naar heeft. Wij nemen het complete technische en administratieve beheer van uw onroerend goed (winkels, kantoor- en bedrijfspanden) voor onze rekening.

De screening van een aspirant huurder gebeurd aan de hand van o.a. referenties, inkomsten en een vragenformulier. U beslist zelf of u aan een aspirant huurder uw bedrijfsobject wilt verhuren, wij doen de rest.

We regelen en bewaken huurcontracten en voeren aanpassingen in de huurberekening door. Ook zien we toe op het behoud van uw onroerend goed. We ontwikkelen een periodiek onderhoudsplan, vragen offertes aan en zien toe op een correcte uitvoering van de werkzaamheden. Verder onderwerpen we uw onroerend goed jaarlijks aan een grondige inspectie (zowel binnen als buiten).

Iedere potentiele verhuurder kan zijn/haar bedrijfsobject via onze makelaardij aanbieden, er zijn echter wel enkele voorwaarden:

  • er moet sprake zijn van een legale bedrijfslocatie;
  • de verhuurder dient eigenaar te zijn van het te verhuren object, dan wel toestemming hebben van de eigenaar om het bedrijfsobject voor verhuur aan te bieden.

Laatste nieuws