Disclaimer

De informatie op makelaardij-vanderwier.nl komt tot stand onder verantwoordelijkheid van makelaardij van der Wier Opende. De uitvoering van en het onderhoudt aan makelaardij-vanderwier.nl wordt gedaan door reclame en communicatiebureau Sterc Concept. Makelaardij van der Wier Opende besteedt in samenwerking met Sterc Concept uiterste zorg aan het zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk maken en houden van de inhoud van makelaardij-vanderwier.nl

Aansprakelijkheid

Het is echter mogelijk dat de inhoud van deze site verouderd, incompleet en/of incorrect is. Aan de inhoud van deze internetsite kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Zowel makelaardij van der Wier Opende als Sterc Concept kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de aangeboden informatie op makelaardij-vanderwier.nl

Links

Het is mogelijk dat via de internetsite van makelaardij van der Wier Opende toegang wordt geboden tot internetsites en/of informatiebronnen die door derden worden onderhouden. makelaardij van der Wier Opende kan evenmin aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze internetsites en/of pagina's.

Intellectuele eigendomsrechten

Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de informatie op makelaardij-vanderwier.nl, waaronder mede begrepen maar niet beperkt tot de materialen, foto's, illustraties, namen, logo's, merken en andere onderscheidingstekens behoren toe aan makelaardij van der Wier Opende, Sterc Concept of eventuele licentiegevers.

Het beschikbaar stellen van deze informatie houdt geen licentie in voor het verveelvoudigen en/of verspreiden van deze informatie. Dergelijke handelingen zijn niet toegestaan zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van makelaardij van der Wier Opende, Sterc Concept of de betreffende derde, behoudens ingeval van wettelijk toelaatbare handelingen zoals het printen en downloaden van informatie op deze website voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.

Contact gegevens

Makelaardij van der Wier Opende
Provincialeweg 124
9865 AL Opende
Telefoon 0594-657401
Mobiel 06-43029403

info@makelaardijvanderwier.nl

Laatste nieuws