Droomwonen Type A

9865 AC, Opende
€ 189.000,- v.o.n.
+1 Foto - 171208_1192render1

Beschrijving

Nieuwbouwproject Droomwonen
17 levensloopbestendige koopwoningen

Op een prachtige locatie, midden in het centrum van Opende zal naar verwachting in 2018 gestart gaan worden met het bouwen van een nieuwbouwcomplex waarin onder andere 17 levensloopbestendige koopappartementen gerealiseerd worden.

Als u kiest voor een koopappartement in het project Droomwonen dan kiest u voor een plek waar zelfstandig geleefd kan worden in comfortabele woningen en waar gezelligheid, zorg en aandacht voor elkaar gemakkelijk te geven en te nemen zijn.

Ruimte voor eigen wensen
Wellicht heeft u zelf specifieke woonwensen die u graag terug wilt zien in uw nieuwe
woning. Daarom heeft u de mogelijkheid om de basiswoning aan te laten passen. De
architect helpt u hierbij! In 1 of 2 persoonlijke gesprekken met de architect maakt u van uw Droomwoning echt uw thuis. Ook heeft u inspraak op uw leefomgeving doordat u samen met andere kopers beslissingen neemt over de gemeenschappelijke onderdelen van het gebouw en het terrein.

Type A en Type B
Er zijn twee soorten appartementen in het nieuwbouwproject opgenomen; Type A en Type B. Type A is een appartement op de begane grond met een voortuin en eigen terras en een oppervlakte van ca. 75m2. Type B is een appartement op de eerste verdieping met een groot terras over de breedte van de woning en een oppervlakte van ca. 100m2. Beide type appartementen zijn prachtig op de zon georiënteerd.
De 17 levensloopbestendige woningen worden aangevuld met een mooie gemeenschappelijke tuin, parkeerplek(ken), (fiets)bergingen op het terrein en/of op het terras, een eigen terras en/of kleine voortuin.

De vanaf prijs van woningtype A is €189.000 (v.o.n.). Voor woningtype B is de vanaf prijs €209.000 (v.o.n.).

Woonvorm en Lokaal Loket
Naast de levensloopbestendige koopwoningen zal er een woonvorm met 7 huureenheden en gemeenschappelijke ruimten voor jongeren met verstandelijke beperking opgenomen worden in het plan. Ook komt er een Lokaal Loket in het complex; een centrale plek in het dorp waar mensen uit het hele dorp elkaar allerhande hulp kunnen vragen en bieden. U zorgt voor het dorp en het dorp zorgt voor u!

Stichting Droomwonen en KUUB
De initiatiefnemer en aanjager van het nieuwbouwproject is de Stichting Droomwonen en bestaat uit een actieve en enthousiaste groep vrijwilligers uit Opende. Stichting Droomwonen heeft met begeleiding van KUUB Centrum Particuliere Bouw en met steun van de gemeente Grootegast het plan uitgewerkt dat aan de Provincialeweg 67 gebouwd gaat worden. KUUB begeleid de kopers gedurende het gehele traject.

Heeft u belangstelling voor een levensloopbestendige woning in het project Droomwonen in Opende en wilt u meer informatie, neem dan contact op met KUUB of één van de verkopende makelaars.
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Woonoppervlakte 75 m²
Aantal woningen 12
Datums
Start bouw Verwachting 2018
+ Lees meer