Corona maatregelen

Wij staan zoals altijd voor u klaar, maar houden ons omwille van uw en onze eigen gezondheid wel aan de richtlijnen en adviezen van het RIVM en aanvullende maatregelen vanuit onze brancheorganisatie, de VBO. Hieronder beschrijven wij onze werkwijze met betrekking tot de getroffen maatregelen, want alleen samen krijgen we Corona onder controle!

Voor alle afspraken hanteren wij uiteraard de basis maatregelen:

✓ Wij schudden geen handen
✓ Houden 1,5 meter afstand
✓ Wassen regelmatig onze handen

Als aanvulling op de bovenstaande willen we nog graag uw aandacht vragen voor de volgende aanvullingen:

Bezichtigingen
De meeste bezichtigingsafspraken kunnen gewoon plaatsvinden, maar uiteraard hanteren we bij al onze afspraken de basismaatregelen van het RIVM. Als aanvulling op deze basis afspraken willen we u verzoeken om met maximaal 2 personen naar de afspraak te komen en tijdens de bezichtiging een mondkapje te dragen. Wij dragen zelf ook een mondkapje en zetten deuren alvast zoveel als mogelijk open. Tussen de geplande bezichtigingen plannen wij minimaal 15 minuten zodat de woning geventileerd kan worden.

Heeft u of een huisgenoot klachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoest of heeft u verhoging of koorts? Neem dan telefonisch contact met ons op. We kunnen dan gezamenlijk kijken naar een passende oplossing, zoals bijvoorbeeld het plannen van een nieuwe afspraak of een virtuele tour.

Taxaties
Taxaties kunnen gewoon doorgaan. We vragen de eigenaren om deuren zoveel mogelijk open te zetten. Onze taxateur draagt een mondkapje en gaat tijdens de opname bij voorkeur alleen door de woning. Heeft u gezondheidsklachten, dan willen wij u dringend verzoeken om contact met ons op te nemen en de afspraak te verzetten.

Tekenen koopovereenkomst en de oplevering
Uitleg over de koopovereenkomst kan telefonisch plaats vinden. Het ondertekenen van de koopovereenkomst doen we via een digitaal programma zodat het niet nodig is dat u hiervoor bij ons op kantoor komt.

De eindinspectie kan plaatsvinden met één koper en verkoper. Wij nemen de meterstanden op maar dit formulier hoeft u niet te tekenen maar zal ter bevestiging naar zowel koper als verkoper worden gemaild.

Bezoek aan ons kantoor of bij u thuis
Ons kantoor is geopend, echter werken wij bij voorkeur alleen op afspraak. Heeft u toch gezondheidsklachten, dan willen wij u vragen om de afspraak te verzetten of deze telefonisch te laten plaats vinden. Ook kunnen we een afspraak bij u thuis plannen, maar dan natuurlijk wederom met inachtneming van de maatregelen en richtlijnen.

Heeft u nog vragen of wilt u nog informatie over de door ons genomen maatregelen, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0594-657401 of via de mail: info@makelaardijvanderwier.nl.

Laatste nieuws