Beschrijving

Op de 2e verdieping van bedrijvenpark Lemsterpark gelegen bedrijfs-/ kantoorruimten, Het pand maakt onderdeel uit van een bedrijfsverzamelcomplex “De Schans” met meerdere bedrijfsruimten welke zijn gerealiseerd in 2008. 
De bereikbaarheid van dit bedrijvenpark is uitstekend! Het gebied ligt ingesloten tussen de Straatweg (verbinding tussen Lemmer en Follega) en de rijksweg A6          ( Emmeloord -Joure). Aan de zuidzijde vindt het gebied aansluiting met de rondweg van Lemmer waardoor er een vlotte verbinding met de A6 is geboden en tevens een directe koppeling met de zuidwesthoek van Friesland is gemaakt.

Indeling

Indeling bedrijfsruimte nummer 15 (circa 34 m²): 
gezamenlijke entree en trappenhuis, entree kantoor, toilet en keukenvoorziening, het geheel is voorzien van airconditioning en volledige gestoffeerd. De huurprijs bedraagt 350.- excl. per maand en de vraagprijs is € 39.000.- k.k.

Indeling bedrijfsruimte nummer 18 (circa 39 m²):
gezamenlijke entree en trappenhuis, entree kantoor, toilet en keukenvoorziening ,het geheel is voorzien van airconditioning en volledige gestoffeerd. De huurprijs bedraagt 375.- excl. per maand en de vraagprijs is € 45.000.- k.k.

Bijzonderheden

De verkoop gaat in samenwerking met Dijkman makelaardij te Lemmer.

Kenmerken