Foto - Te koop: Provincialeweg Bouwnummer 15, 9865 AC Opende Foto - Te koop: Provincialeweg Bouwnummer 15, 9865 AC Opende Foto - Te koop: Provincialeweg Bouwnummer 15, 9865 AC Opende Foto - Te koop: Provincialeweg Bouwnummer 15, 9865 AC Opende
4 foto's beschikbaar

Te koop: Provincialeweg Bouwnummer 15, 9865 AC Opende

Type object Appartement, bovenwoning
Gebruiksoppervlakte wonen 90 m²
Aanvaarding In overleg
Onderdeel van nieuwbouwproject Borgerhof
€ 224.000,- v.o.n.

Borgerhof Type B2

Aan de Provincialeweg 67 te Opende is het prachtige plan ‘Borgerhof’ ontwikkeld. Binnen dit plan worden er 17 levensloopbestendige koop appartementen gerealiseerd evenals 9 huureenheden voor jong volwassenen met een beperking. De17 levensloopbestendige appartementen variëren van 84 tot 101 m2. Op de begane grond heeft ieder appartement een eigen terras en voortuin, kiest u voor een appartement... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Appartement, bovenwoning
Bouwperiode 2019
Status Beschikbaar
Aangeboden sinds Woensdag 4 september 2019

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05529
Prijs € 224.000,- v.o.n.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Woensdag 4 september 2019
Laatste wijziging Vrijdag 22 november 2019
Bouw
Type object Appartement, bovenwoning
Woonlaag 2e woonlaag
Soort bouw Nieuwbouw
Bouwperiode 2019
Dakbedekking Dakpannen
Type dak Zadeldak
Isolatievormen Dubbel glas
Volledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlakte wonen 90 m²
Woonkameroppervlakte 45,49 m²
Inhoud 234 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 3 (waarvan 2 slaapkamers)
Aantal badkamers 1 (en 1 apart toilet)
CV ketel
Combiketel Ja
Uitrusting
Verwarmingssysteem Warmtepomp
Warmterecuperatiesysteem
Zonnecollectoren
Ventilatie methode Mechanische ventilatie
Badkamervoorzieningen Douche
Toilet
Wastafel
Heeft ventilatie Ja

Beschrijving

Aan de Provincialeweg 67 te Opende is het prachtige plan ‘Borgerhof’ ontwikkeld. Binnen dit plan worden er 17 levensloopbestendige koop appartementen gerealiseerd evenals 9 huureenheden voor jong volwassenen met een beperking. De17 levensloopbestendige appartementen variëren van 84 tot 101 m2. Op de begane grond heeft ieder appartement een eigen terras en voortuin, kiest u voor een appartement op de bovenverdieping dan heeft u beschikking over een balkon met terras. Ieder appartement heeft een ruime berging op de begane grond en er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Bij het ontwerp heeft de architect rekening gehouden met het landschap en de voormalige functie van het terrein. Het ontwerp van de ‘Borgerhof’ zou men dan ook kunnen benoemen als type ‘schuurwoning’. Voor de landelijke uitstraling is er onder andere rekening gehouden met de kleurstelling van materialen en het gebruik van natuurlijke producten zoals hout. Ook wordt het geheel duurzaam gebouwd met optimale isolatie. Ook zijn de appartementen zijn enkel voorzien elektriciteit en creëren we, in combinatie met de aangebrachte zonnepanelen, zeer energiezuinige appartementen.

Borgerhof Type B2
Woningtype B2 is ook een schitterend appartement en deze heeft vanaf het balkon ruim uitzicht over de gezamenlijke binnentuin is iets meer straat gericht. Dit type lijkt wat betreft de indeling veel op Borgerhof Type B1 maar heeft iets minder vloeroppervlakte.

Foto's

Plattegronden

Sluiten

Recent bekeken