Foto - Verkocht: Provincialeweg Bouwnummer 8, 9865 AC Opende Foto - Verkocht: Provincialeweg Bouwnummer 8, 9865 AC Opende Foto - Verkocht: Provincialeweg Bouwnummer 8, 9865 AC Opende
3 foto's beschikbaar

Verkocht: Provincialeweg Bouwnummer 8, 9865 AC Opende

Type object Appartement, benedenwoning
Gebruiksoppervlakte wonen 101 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Onderdeel van nieuwbouwproject Borgerhof
€ 227.000,- v.o.n.
Verkocht

Borgerhof Type D

Aan de Provincialeweg 67 te Opende is het prachtige plan ‘Borgerhof’ ontwikkeld. Binnen dit plan worden er 17 levensloopbestendige koop appartementen gerealiseerd evenals 9 huureenheden voor jong volwassenen met een beperking. De17 levensloopbestendige appartementen variëren van 84 tot 101 m2. Op de begane grond heeft ieder appartement een eigen terras en voortuin, kiest u voor een appartement... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Appartement, benedenwoning
Bouwperiode 2020
Status Verkocht
Aangeboden sinds Zondag 22 december 2019
Aangeboden sinds Zondag 22 december 2019

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05539
Prijs € 227.000,- v.o.n.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Zondag 22 december 2019
Laatste wijziging Vrijdag 15 januari 2021
Bouw
Type object Appartement, benedenwoning
Woonlaag 1e woonlaag
Soort bouw Nieuwbouw
Bouwperiode 2020
Isolatievormen Dubbel glas
Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlakte wonen 101 m²
Woonkameroppervlakte 36,23 m²
Inhoud 218 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 3 (waarvan 2 slaapkamers)
Aantal badkamers 1
Energieverbruik
Energielabel A++
Uitrusting
Badkamervoorzieningen Douche
Toilet
Wastafel

Beschrijving

Aan de Provincialeweg 67 te Opende is het prachtige plan ‘Borgerhof’ ontwikkeld. Binnen dit plan worden er 17 levensloopbestendige koop appartementen gerealiseerd evenals 9 huureenheden voor jong volwassenen met een beperking. De17 levensloopbestendige appartementen variëren van 84 tot 101 m2. Op de begane grond heeft ieder appartement een eigen terras en voortuin, kiest u voor een appartement op de bovenverdieping dan heeft u beschikking over een balkon met terras. Ieder appartement heeft een ruime berging op de begane grond en er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Bij het ontwerp heeft de architect rekening gehouden met het landschap en de voormalige functie van het terrein. Het ontwerp van de ‘Borgerhof’ zou men dan ook kunnen benoemen als type ‘schuurwoning’. Voor de landelijke uitstraling is er onder andere rekening gehouden met de kleurstelling van materialen en het gebruik van natuurlijke producten zoals hout. Ook wordt het geheel duurzaam gebouwd met optimale isolatie. Ook zijn de appartementen zijn enkel voorzien elektriciteit en creëren we, in combinatie met de aangebrachte zonnepanelen, zeer energiezuinige appartementen.

Borgerhof Type D
Het buiten leven voelen maar toch een aangename en gelijkvloerse woning, dat is wat dit sfeervolle appartement uitstraalt!
Vergelijkbaar met Type A maar net iets ruimer van opzet.

Foto's

Sluiten

Recent bekeken