Foto - Onder optie: Provincialeweg Bouwnummer 9, 9865 AC Opende Foto - Onder optie: Provincialeweg Bouwnummer 9, 9865 AC Opende Foto - Onder optie: Provincialeweg Bouwnummer 9, 9865 AC Opende Foto - Onder optie: Provincialeweg Bouwnummer 9, 9865 AC Opende
4 foto's beschikbaar

Onder optie: Provincialeweg Bouwnummer 9, 9865 AC Opende

Type object Appartement, benedenwoning
Gebruiksoppervlakte wonen 126 m²
Aanvaarding In overleg
Status Onder optie
Onderdeel van nieuwbouwproject Borgerhof
€ 265.000,- v.o.n.
Onder optie

Borgerhof Type C 9

Aan de Provincialeweg 67 te Opende is het prachtige plan ‘Borgerhof’ ontwikkeld. Binnen dit plan worden er 17 levensloopbestendige koop appartementen gerealiseerd evenals 9 huureenheden voor jong volwassenen met een beperking. De17 levensloopbestendige appartementen variëren van 84 tot 101 m2. Op de begane grond heeft ieder appartement een eigen terras en voortuin, kiest u voor een appartement... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Appartement, benedenwoning
Bouwperiode 2020
Status Onder optie
Aangeboden sinds Dinsdag 8 september 2020
Aangeboden sinds Dinsdag 8 september 2020

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05580
Prijs € 265.000,- v.o.n.
Status Onder optie
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 8 september 2020
Laatste wijziging Vrijdag 20 november 2020
Bouw
Type object Appartement, benedenwoning
Woonlaag 1e woonlaag
Soort bouw Nieuwbouw
Bouwperiode 2020
Isolatievormen Dubbel glas
Volledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlakte wonen 126 m²
Woonkameroppervlakte 39,33 m²
Inhoud 327 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 4 (waarvan 3 slaapkamers)
Aantal badkamers 1 (en 1 apart toilet)
CV ketel
Combiketel Ja
Uitrusting
Verwarmingssysteem Warmtepomp
Warmterecuperatiesysteem
Zonnecollectoren
Badkamervoorzieningen Douche
Toilet
Wastafel
Heeft ventilatie Ja

Beschrijving

Aan de Provincialeweg 67 te Opende is het prachtige plan ‘Borgerhof’ ontwikkeld. Binnen dit plan worden er 17 levensloopbestendige koop appartementen gerealiseerd evenals 9 huureenheden voor jong volwassenen met een beperking. De17 levensloopbestendige appartementen variëren van 84 tot 101 m2. Op de begane grond heeft ieder appartement een eigen terras en voortuin, kiest u voor een appartement op de bovenverdieping dan heeft u beschikking over een balkon met terras. Ieder appartement heeft een ruime berging op de begane grond en er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Bij het ontwerp heeft de architect rekening gehouden met het landschap en de voormalige functie van het terrein. Het ontwerp van de ‘Borgerhof’ zou men dan ook kunnen benoemen als type ‘schuurwoning’. Voor de landelijke uitstraling is er onder andere rekening gehouden met de kleurstelling van materialen en het gebruik van natuurlijke producten zoals hout. Ook wordt het geheel duurzaam gebouwd met optimale isolatie. Ook zijn de appartementen zijn enkel voorzien elektriciteit en creëren we, in combinatie met de aangebrachte zonnepanelen, zeer energiezuinige appartementen.

Borgerhof Type C
Het buiten leven voelen maar toch een aangename en gelijkvloerse woning, dat is wat dit sfeervolle appartement uitstraalt!

Foto's

Plattegronden

Sluiten

Recent bekeken